Wat is het?

Waarom u zult genieten van de led verlichte menukaart van Led's Imagine! Mensen welke kennis hebben gemaakt met de ledverlichte menu kaart, zijn in alle gevallen blij verrast. Naast het verrassende effect waarmee u uw klant verblijd, hebben de menumappen of menu kaarten met name in donkere situaties een ongeevenaarde afleesbaarheid. Een goede start voor een heelijk avondje uit..! Indien u evt. uw kunt uw menukaarten bestellen door informatie op te vragen via onze contact pagina.

LED achtergrond verlichting
De Led verlichte menukaart van Led's Imagine, is voorzien van achtergrond verlichting. De verlichting schijnt door het licht doorlatende kalkpapier waarop u de menu inhoud af drukt. Feitelijk werkt de menukaart van als een lichtbak. Optimale leesbaarheid, hoger contrast, en door de achtergrondverlichting is evt. belichting van buiten af totaal overbodig. Zelfs bij volledige duisternis is de kaart geweldig leesbaar.
Oplaadbaar
De Led verlichte menu kaart is tevens voorzien van een vaste oplaadbare accu. De effectieve brandtijd van de kaarten is hiermee ongeveer 3-4 uur (afhankelijk per model). De verlichting wordt uitgeschakeld indien de kaart wordt gesloten. Hierdoor heeft u meer dan voldoende branduren, om de gehele avond dan wel meerdere avonden per lading door te komen.
Lader
de Led verlichte menu kaarten van Led's Imagine zijn voorzien van een vaste accu. Hierdoor zijn de kaarten eenvoudig op te laden met de bijbehorende acculader.
verschillende formaten
De Ledverlichte menukaarten van Led's Imagine zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. afmeting 1: MCH5511 - 18x36cm (verlicht vlak 13x27cm). Afmeting 2: MCH8511 - 26x36cm (verlicht vlak 20x26,5cm) Afmeting 3: MCH8514 - 26x43cm (verlicht vlak 20x34cm)
Bepaal zelf de inhoud
De inhoud van de Led verlichte menukaart kunt u zelf bepalen. U print eenvoudig zelf de informatie op de daarvoor bestemde doorzichtige sheets. Hiermee draait u zelf uw eigen ontwerp uit de printer. U kunt hiermee dus zelf regelmatig de inhoud van de menukaart aanpassen.
Eigen identiteit
U heeft met de led verlichte menu kaarten van Led's Imagine de mogelijkheid om de kaart volledig in te richten naar uw eigen huisstijl. Verschillende technieken zijn hierin mogelijk. Zie voor meer info op de "Customize" pagina.