Customize your menu

U wenst uw menu of dienstenkaart graag in de eigen identiteit van de zaak? Geen probleem. De ledverlichte menukaart van Led's Imagine kunnen aan de buitenzijde van de door u gewenste reclame worden voorzien. In combinatie met de binnenzijde welke u evt. zelf uit de printer draait, creert u hiermee uw eigen gecustomizde menukaart. Kijkt u hieronder voor de verschillende mogelijkheden. Direct overtuigd? Vraag u vrijblijvend naar een offerte!

Binnen deze techniek wordt er gebruik gemaakt van effen gekleurd sticker materiaal. In dit geval bezit het sticker materiaal een gestoffeerde toplaag. Deze flock optie geeft een zeer chique uitstraling aan de kaart. uw bedrijfsnaam of desgewenst gecombineerd met uw bedrijfslogo is allemaal mogelijk. Het flock materiaal is verkrijgbaar in de basiskleuren zwart, wit, rood, groen, blauw en geel.
Binnen deze techniek wordt er gebruik gemaakt van effen gekleurd sticker materiaal. Hiermee wordt de buitenzijde van de map beletterd met sticker materiaal. Hiermee kunnen we evt. de naam van de zaak vermelden, of desgewenst gecombineerd met uw bedrijfslogo.
Binnen deze techniek wordt er gebruik gemaakt van een zware kwaliteit full colour geprinte stickerfolie. Hiermee kunt u de ledverlichte menukaart een volledig grafisch en full colour design meegeven. Op kleur gebruik, en daarnaast grafisch gebied is deze optie onbegrenst.